Estée Lauder kurucularının ve eski CEO'nun oğlu Leonard Lauder 92 yaşında ölüyor

Mustafa

New member
Şirket yaptığı açıklamada, Estée Lauder'ın kurucularının en büyük oğlu ve güzellik imparatorluğunun eski CEO'su Leonard Lauder 92 yaşında öldü.

Açıklama, Lauder Cumartesi günü aile tarafından çevrili öldü.

Estée Lauder'dan Yönetim Kurulu Başkanı Oğlu William Lauder, “Sanat ve eğitimin herkese ait olduğuna ve Alzheimer ve meme kanseri gibi hastalıklara karşı mücadele için kampanya yürüttüğüne inandığım ve inandığım en kar amacı gütmeyen adamdı.” Dedi. “Her şeyden önce babam tanıştığı herkesle dostluk uygulayan bir adamdı. Etkisi muazzamdı.”

New York'ta 24 Şubat 2015 tarihinde Leonard A. Lauder.

John Lamparski/Wirmage

Lauder, 2020'de yayınlanan bir anıda, “1933'te annemin Estée Lauder şirketleri olduğu aynı yıl doğdum.” Dedi.

New York'ta büyüdüğümde Lauder kitabında yazdı “Tuttuğum şirket” Annesinin sobada yüz yüzü olduğunu hatırladı.

“Şirket ve ben birlikte büyüdük, hayatımız ikizler kadar dar bir şekilde eşleşti. Her zaman bir aile şirketinden daha fazlası oldu: ve hala ailemdi.”

Haberler ile yapılan bir röportajda ' 2020'de “Pazar Sabahı”Lauder'a göre, şirket her zaman bir aile şirketidir. Babası Joseph kitapları ve genç Lauder kutularını toz ve temizlik yağı ile düzenledi.

“Biraz küçük bir fabrikamız vardı ve okuldan 25 sent sonra oraya giderdim ve çalışırdım” dedi.

Lauder, üniversiteden sonra Marine'ye girdi ve 1958'de şirkete katıldı, annesiyle bir ofis paylaştı. “Telefonunu yapardım ve öğrendim,” diye hatırladı.

Liderliği altında şirket genişledi, Clinique diğer tanınmış güzellik ve moda markalarını elde etti ve edindi.

Ayrıca harika bir sanat koleksiyoncusu ve hayırsever oldu ve 1 milyar ABD doları değerinde 1 milyar ABD doları vaat etti Picasso'dan çalışmak Ve 2013 yılında New York Metropolitan Sanat Müzesi'nden diğer Kübist sanatçılar.

Haberler'ten daha fazlası

Kiki Intarasuwan

Kiki Intarasuwan, Haberler & Stations için bir haber editörüdür.