Colorado kadın, yaşamı değiştiren bir yaralanmadan sonra jimnastik tarihi yapar, başkalarından hayallerini takip etmelerini ister

Mustafa

New member
Colorado kadın, yaşamdan sonra jimnastik tarihi yapar –

Colorado kadın, yaşamdan sonra jimnastik tarihi yapar –

01:44

Colorado'dan bir kadın, onu spordan çıkaracağına inandığı bir sakatlık yüzünden geri dönüyor.

Highlands Çiftliği'nde ve iki çocuğun annesi Angela Fuller'da yaşayan jimnastik, genç yaşta jimnastiğe başladı.

Fuller, “Beş yaşındayken aslında jimnastik yapmaya başladım. Okuldaki barları durdurdum ve anneme dediler:” Onları jimnastiklere getirmelisin, “dedi Fuller.

Angela Fuller

Fuller, jimnastikle mükemmel bir iniş yaptı ve yıllarca rekabetçi yaptı. Ama hiçbir şey hayatın bir sonraki dönüşüne hazırlanamaz.

Fuller, “Aslında kolejde bir trafik kazası geçirdim ve sırtımı ciddi şekilde yaraladım.” Dedi. “Sırtımda sıkıştırma kırıkları vardı ve aynı zamanda diskleri fıta ettim ve sinir darbesi hasarı vardı.”

Angela Fuller

Jimnastiklere veda etmek zorunda kaldı, ancak yıllar boyunca bir zamanlar sevdiği sporu asla unutmadı. 41 yaşında Fuller tekrar denemeye karar verdi.

“Geri döndüğümde, tam bir geri dönüş yapmak istedim, değil mi? Geri döndüm ve kadın olayları yaptım, sonra erkeklerin olaylarını ekledim” dedi.

Angela Fuller

Fuller ayrıca American Ninja Savaşçısı'nın 15. sezonunda da yer aldı. NAIGC Omnithon'daki 14 etkinliğin tamamını tamamlayan ve hatta erkeklerin hepsinde gümüş bir madalya evine sahip olan ülkenin en eski jimnastikçisi oldu.

Şimdi 4 yaşında, hikayesinin başkalarına ilham vermesini umduğunu söyledi.

Fuller, “Hayatının kenarlarından tırman. Kendi hayalinizi sürdürmek için çok geç değil,” dedi Fuller.

Haberler'ten daha fazlası