Bir okul matematikte pandemik kayıplara karşı mücadelede nasıl değişir ve okumayı okur

Mustafa

New member
Ulusal Geçen ay yayınlanan test sonuçları Bundespandemie yardım fonlarındaki okullarda yaklaşık 190 milyar dolarlık teslim edilse de, hem matematikte hem de okumada tek bir devletin sağlanmadığını gösterin.

Washington, DC'deki Kramer Ortaokulunda, sekizinci sınıf öğrencisi Aiyden Wiggins, Haberler'e tam gün kişisel öğrenmeye döndükten sonra matematikle mücadele etmek zorunda olduğunu söyledi.

O ve sınıf arkadaşları pandemi aracılığıyla yaklaşık 1,5 yıl uzakta derslerde geçirdiler.

Sekizinci sınıf İngilizce öğretmeni Mohamed Koroma, “Daha düşük seviyelerde daha düşük okuma seviyesinde almadığınız bu boşlukları doldurmaya çalışıyoruz.”

Salı günü Harvard, Stanford ve Dartmouth'dan yayınlanan bir araştırma, özellikle yüksek yoksulluğu olan ilçelerde, devamsızlıkta yaygın bir artış belirtiyor.

“En büyük şey onu binaya getirmektir,” dedi Koroma. “Binaya girer girmez öğrenme olacak.”

Columbia Bölgesi Devlet Okulları, 2023-2024 öğretim yılı için kronik yokluk, son öğretim yılında% 41'de% 37 idi.

Bununla birlikte, yeni çalışma bazı parlak noktalar gösterdi: ülke çapındaki tüm davadaki ülke çapında düşüşe rağmen, 100'den fazla yerel okul bölgesi matematik ve okumadaki pandemiden daha iyidir.

Washington, DC'deki devlet okulları henüz orada bulunmadı, ancak son iki yılda ülkenin başkenti aynı dönemi okurken ülkenin başkenti 2024 ve beşinci sırada yer aldı.

Kramer Ortaokulu müdürü Katreena Shelby, okulundaki dönüşün “farklı düşünmek zorunda kalabileceğimi düşündüğünde” geldiğini söyledi.

“Sınıf boyutlarını nasıl daha küçük hale getirebiliriz, ancak çocuklara okul günü boyunca yenileme almak için daha fazla fırsat verebiliriz?” dedi.

Çözümlerden biri, okul sırasında sınıftaki öğrencilere yardımcı olmak için öğretmenlerin tanıtıldığı yüksek etki ile özel ders olarak bilinen şeydi. Diğer bölgelerde de başarılı olan bir programdır.

Washington ayrıca pandemik fonlarının bir kısmını daha fazla öğretmene yatırdı ve okuryazarlık eğitim kurslarını tamamlayan 1.000 dolarlık burslar verdi.

Koroma, eğitim ve mesleki gelişimin “beni daha iyi bir öğretmen yaptığını … çünkü derslerimiz iyileşti. Bence öğrencilerin sunduğu işin kalitesi iyileşti.”

Shelby, “Çocuklara okuryazarlık ve matematik konusundaki bu ek desteği verdiysek, okuryazarlık becerilerini nasıl genişletebileceğimiz konusunda hiçbir etkimiz yoktu, ancak aynı zamanda bir yılda% 20'yi% 20 oranında azaltabildik.” Dedi. kendi ilerlemeleri. “Cesaretlendirildi.”

“Geldiler ve bana koştular ve söylediler, bak, işte yeni matematik puanım. Bak ne yaptım [English Language Arts]. Ve bunu bana göstermek için çok heyecanlıydılar ve bu heyecan, bu da okula daha sık geldiklerine yol açtı ”dedi.

Aiyden Wiggins kabul ediyor. Kendi ziyaretçilerinin iyileştiğini söylüyor. “Bu sadece okulda zevk ve enerji,” dedi tekrar tekrar gelmek istediğini söyledi.

Haberler'ten daha fazlası

Caitlin Huey Markaları

Caitlin Huey-Burns, Haberler için siyasi bir muhabir ve Haberler 7/24 siyaset gösterisi “Amerika Kararları” için bir dolgu.