4 öldürüldü, küçük bir uçak powerlines ve Central'da kazalar olarak -Illinois buluşuyor

Mustafa

New member
Cumartesi sabahı, bir dizi elektrik hattından sonra -Illinois'deki küçük bir uçağın düştüğü dört kişi öldü.

Illinois Eyalet Polisi ve Coles County Şerif Ofisi'ne göre, kaza saat 10:15 civarında, Trilla, Illinois'deki Mattoon'un yaklaşık üç mil güneyinde, Coles County'deki Mattoon'un yaklaşık üç mil güneyinde gerçekleşti. Trilla Chicago'nun yaklaşık 200 mil güneyinde.

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu, Cessna 180 Powerline'daki bir motor uçağının vurulduğunu ve bir tarlaya düştüğünü söyledi.

Coles County mahkeme doktoru, Wisconsin Menomonie'den iki erkek ve iki kadının çöktüğünde uçakta olduğunu söyledi.

Coles County'nin adli doktoru, 46 yaşındaki Michael Morrow, Raimi Rundle (45) ve Courtney Morrow, 36 yaşındaki kurbanların kimliklerini doğruladı.

Kazadan sonra uçağın bazı kalıntıları County Line Road'a indi. Coles County'nin ofisi, yolun en azından Pazar gününe kadar kapalı olduğunu, FAA ve NTSB'nin belirlendiğini söyledi.

Cumartesi sabahı Illinois, Coles County'de dört kişilik olan bir motor uçağı düştü.

Kynnedi Goldstein kazayı duydu.

“Odamda oturuyordum ve bir şovu açmaya hazırdım ve aniden bu sesi duydum. Bütün 'patlama' gibi ve sonra gücümüz bir saniye çıktı ve sonra jeneratörümüz devam etti. Ve sadece 'Ne?' Bu yüzden kış bahçemize gidiyorum ve bakıyorum ve büyük bir duman yığını var.

Sosyal medyada yayınlanan bir açıklamada, Illinois Valisi JB Pritzker, “yönetimi durumu izlediğini çünkü bugün düşüncelerimizde uçak kazasını etkileyenleri etkiledik. Olay yerine acele eden ilk yardımcılar sayesinde. Lütfen destek sağlarken memurların rehberliğini takip edin.”

Federal Havacılık İdaresi ve NTSB kazayı araştıracak.

Bir NTSB araştırmacısı, sahneyi belgelemek ve uçağı incelemek için Pazar günü olay yerine geldi.

Daha sonra uçak daha fazla değerlendirme için güvenli bir tesise getirilir.

NTSB, soruşturması hakkında bir ön raporun 30 gün içinde yayınlanacağını söyledi.

Haberler'ten daha fazlası

Marissa Sulek

Marissa Sulek, Ocak 2025'te Haberler Chicago'ya geldi. Chicago'dan önce Marissa, WSMV'deki Nashville'de genel bir sipariş raporuydu ve burada ölümcül seller hakkında rapor verdiği için kırsal kesimindeki ölümcül seller hakkında rapor verdiği için aday gösterildi.