Florida Kırtasiye İşletme Sahibi, Trump yönetimini tarifeler için dava ediyor: “Kısa vadeli acılardan kurtulamayız.”

Mustafa

New member
Pensacola, Florida – Emily Ley, son 17 yılda Basitleştirilmiş, Pensacola, Florida merkezli küçük kırtasiye mağazası geçirdi.

Şirket planlamacılarını Çin'de, ancak Amerikalı alıcılar için üretiyor.

Ley, Haberler'e verdiği demeçte, “Bunu burada yapmak istiyorum, ancak Amerika Birleşik Devletleri bunu yapmak için altyapı veya tedarik zinciri yok.”

Kırtasiye artık en genç seriye maruz kalıyor gökyüzü -yüksek tarifeler.

“Büyük şirketlerle aynı seçeneklere sahip değiliz,” dedi Ley. “Aynı sermayeye veya dönme yeteneğine sahip değiliz.”

Başkan Trump bu ay Çin için tarifeleri artırdıktan sonra, Sonunda% 145 toplam% 145Tarafsız, muhafazakar finansal olarak finanse edilen yeni burjuva özgürlükleri ittifakının yardımıyla, Cumhurbaşkanı'na karşı federal bir eylem, Amerikan İç Koruma Bakanı Kristi Noem ve ABD Gümrük ve Sınır Koruma Görevlileri Pete Flores'i harekete geçirdi.

Ley, kendisinin ve diğer seçmenlerin pozisyonlarını temsil etmeyeceklerini söyledi çünkü Kongre'nin rızası tarifelerle uğraştı.

“(Kongre) tartışma, tartışma, seçme, dahil olma şansı vardıSunmak Sesimi duyma fırsatım olurdu, “dedi. Aynı şey tarifelerden etkilenecek diğer Amerikalılar için. Bu olmadı. ”

“Bu benim Amerikan hayalimin sonusa, sallanacağım,” dedi Ley.

Başkan, tarifelerin uzun vadeli kârlara yol açacak kısa vadeli ağrıyı temsil ettiğini ileri sürdü.

Ancak Ley'e göre, “Kısa vadeli ağrıdan kurtulamayız, özellikle burada altyapı yaratan bir plan olmadan … onlarca yıldır yurtdışında inşa etmek yıllar ve milyonlarca ve milyonlarca sürecek.”

Ley'e göre, Bay Trump için yaklaşık 1,2 milyon ABD doları ödendi ve bu yıl sadece hükümetin yeni tarifeleri arasında 830.000 ila 1 milyon dolar arasında ödeme.

Beyaz Saray İstisnalar Sunun Ley'e göre, sadece akıllı telefonlar ve diğer elektronikler üreten milyarlarca Çin endüstrisindeki tarifelerin tutarında 64 dolarlık tarifelerin maliyetini artırmak zorunda kalacaktı. Planlamacıları için bir kâr elde etmek için Ley, etiket fiyatını yaklaşık 120 dolara ikiye katlamak zorunda kalacaktı.

“Bir planlayıcı için 120 dolar ödemiyorum,” dedi Ley.

Ley sekiz kadın daha kullanıyor ve maaşları azaltmak ve muhtemelen söylediği pozisyonları kaldırmak zorunda olduğunu açıkladı, gerçekten yapmak istemiyor.

Müşterilerin fiyatlarının yönetilebilir olmasına ve aynı zamanda yeni tarife yükünü nihai sonucunda dengelemesine bağlı olduğunu söylüyor.

Ley, Çin'in benzersiz üretim altyapısının şu anda uluslararası olarak ABD'de veya diğer ülkelerde mevcut olmadığını söyledi. Planlamacılarının çeşitli unsurları Shenzhen bölgesindeki çeşitli fabrikalarda üretilmektedir. Birbirlerine yakın oldukları için, son ürün daha yüksek ve daha ucuzdur.

Ley'in davasına yanıt olarak, Beyaz Saray sözcüsü Harrison Fields, Haberler'e yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanının opioid pandemi gibi ulusal acil durumlarla mücadele etmek için tarifeler uygulama yetkisine sahip olduğunu söyledi. Trump hükümeti zaferi dört gözle bekliyor. ”

Ley, işinin bu tür tarifelerde hayatta kalamayacağını söylüyor.

“Korkunç,” dedi Ley. “… Bu sadece sürdürülebilir değil. Ve pek çok şirket, büyük şirket ve küçük şirket için gerçekten felaket. Ama gerçekten küçük şirketlerin bu ticaret savaşının kurbanı olacağını düşünüyorum.”

Haberler'ten daha fazlası

Jo Ling Kent

Gazeteci Jo Ling Kent, Temmuz 2023'te Haberler için Haberler'e kıdemli iş ve teknoloji muhabiri olarak değişti. Kent, ABD'deki teknoloji ve iş arasındaki arayüzü ve Çin'in küresel ekonomik güç olarak ortaya çıkmasını kapsayan 15 yıldan fazla deneyime sahiptir.