Eğitim, Arjantin gençliğini geleceğin iş talepleriyle bağlamak için bir köprü

Zoe

New member
11-14 Mart tarihleri arasında ve Expoagro ile Stratejik İttifak'ın ürünü, Bilinç Derneği amacıyla farklı girişimlerin ve faaliyetlerin çerçevesine yol açacaktır. Yaptıkları işi görselleştir Gençlerin gerçekliğini, eğitim ve istihdam yoluyla yaşam projelerinin gelişimi ile ilgili olarak değiştirmek.

Serginin bir sonraki baskısında, dernek “başarılı programları federalize etmeye, gençleri gerçek fırsatlarla birleştirmeye ve okulu daha iyi bir gelecek oluşturmak için kilit bir alan olarak güçlendirmeye” çalışacak.

Geliştirilecek faaliyetlerle ilgili olarak, Silvana Vives, Bilinç Başkanı şöyle açıkladı: “Sadece iyi yaptığımızı güçlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda günümüz dünyasının talep ettiği becerileri geliştirmek için de yenilikçi bir dönüşüm elde etmek için teşhisden eyleme geçmemiz gerekiyor. Eğitim sadece bilgiyi iletmiyorancak eleştirel düşünme, problem çözme ve teknolojik ortamların yönetimi gibi temel becerileri geliştirmek. Eğitim sistemimizi dönüştürmek ve gençleri geleceğe bağlamak için eğitim topluluğu, kamu ve özel sektör arasında bir ittifaka ihtiyacımız var. Expoagro, bu tartışmayı ülkenin üretken gündeminin merkezine koymak için ideal bir alandır. “

Sergi ve vicdanlı dernek, yenilikçi önerilerle ele almak için bir araya gelir ve Expoagro sırasında ülkemizde eğitim tarafından sunulan zorlukları tartışır.

11 Mart Salı günü saat 14: 00'de, Tarımsallık Oditoryumu'nda günü gerçekleştirecekler “Oda için Fırsatlar: Eğitim Yol” Orada, iç mekanda fırsatlar ve eğitim yoluyla nasıl kırılganlık oluşturulacağı ve böylece yüz sökme işlemi tartışılacaktır.

Ele alınacaklar Gerçek Hikayeler Bu, eğitimin yaşamları ve toplulukları nasıl değiştirdiğini gösterir; eğitim, istihdam edilebilirlik ve kökler arasındaki bağlantı; ve eğitim ve çalışma krizinin üstesinden gelmek için somut stratejiler.

Konuşmacılar arasında Chubut Valisi Ignacio Torres, Melina Masnatta, Eğitim ve Teknolojide Referans ve Dernek Bilinç Başkanı Silvana Vives olacak.

Derneğin Agraphoco Oditoryumu'nda bir İşçi Bağlantısı Tablosu olacak, U olacakn gençlere adanmış alan Sektördeki profesyonel profillerini geliştirmeye çalışıyorlar. CVS silahlı atölyeler, kişisel getirilerle simüle edilmiş röportajlar ve profesyonel yönelim olacak.

Örneği gezecek ve etkileşimli faaliyetler yoluyla ITBA Trama-Agonnect Grubu ile birlikte düzenlenen eylem gönüllüleri olacak, katılımcılara girişimleri hakkında bilgi paylaşmak ve ayrıca panelde katılımı teşvik etmek için yaklaşacaklar.

Ayrıca, 22 Arjantinli ilde uyguladıkları eğitim ve istihdam edilebilirlik programları hakkında bilgi vereceğiniz bir alanınız olacak