Baby NYC'de doğduktan sonra Pendler Yardımı -U -bahn, diyor MTA, diyor MTA

Mustafa

New member
Bebek NYC'de doğduktan sonra yolcular yardımı -u -bahn

Bebek NYC'de doğduktan sonra yolcular yardımı -u -bahn

01:32

NEW YORK – MTA, Çarşamba günü New York'ta bir U -bahn doğumlu bir kadın diyor.

Manhattan'daki güneydeki bir t treninde saat 11:30 civarında oldu.

Video, u -bahn doğumlu bebeğin ardından yardım eden izleyicileri gösterir

MTA'ya göre, birkaç yolcu şefi bir kadının bir tren arabasında doğduğu konusunda uyardı.

“Aslında gördüğüme inanmadım,” dedi U -bahn sürücüsü Bryanna Brown. “Patronuma sadece geç kalırsam ona bir SMS yazdım, sadece birisinin trende doğduğunu gördüğümü biliyorum.”

Video, izleyicilerin kadın doğduktan sonra bebeği tuttuğunu gösteriyor. Annenin veya bebeğin yüzlerini gizliliklerine saygı duymuyoruz.

Brown, “New Yorklu olmak her gün zor. Hepimiz bir araya gelip ona yardım edebileceğimiz için mutluyum.” Dedi.

İletken, tren istasyonu 34. Street Herald'daki treni durdurdu ve MTA'ya göre bir NYC Transit tren hizmeti amiri ve birkaç NYPD subayı kadına gitti.

EMS kısa süre içinde geldi ve kadını ve bebeği iyi durumda Bellevue Hastanesine getirdi.

“Bu, U -Bahn topluluğunun ve bu şehrin en iyisini yansıtan diğer müdahalecilerin bakımı ile desteklenen birbirlerine yardım etmek için bir araya gelen New Yorklular için başka bir örnektir. Daha az dramatik – sürüşler, NYC Transit Başkanı Demetrius Crichlow'un başkanı yaptığı açıklamada.

Haberler New York, aylar önce Güney Florida'da bildiren kadının kız kardeşini izleyebildi.

Kız kardeşinin New York'taki haberlerin dışında olduğunu öğrendiğini ve şehre ne getireceğini bilmediğini söyledi çünkü burada akrabaları yok. Ancak hem kız kardeşinin hem de yeni yeğeninin iyi gittiğinden rahatladığını söyledi.

Haberler'ten daha fazlası